Brydehold: Geparder

Info
Geparderne er vores konkurrencebrydere på 9-15 år, som deltager i Cupstævner samt DM
Fokus er rettet mod: Koordination, teknik/greb (Finkoordineringsstadiet og automatiseringsstadiet). "Brydekampen" spiller en central rolle. Vi arbejder konkret med situationer og teknikker i relation hertil. Vi målretter efter den aldersrelaterede udviklingstrappe: 2-4 ugentlige træninger, 75% læringsorienteret træninger og 25% resultatorienteret træninger. Vi har stort fokus på at skabe et trygt og lærerigt miljø, hvor kammeratskab, selvtillid og viljestyrke kan udvikles.
En forudsætning for optagelse på holdet er, at bryderen har erhvervet teknikmærket, sølv eller vurderes umiddelbar trænbar hertil.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

h5
Mandag Tid: 19:00 - 20:30
Sted: Frederikshavn Brydeklub, Hallen
Onsdag Tid: 19:00 - 20:30
Sted: Frederikshavn Brydeklub, Hallen
Fredag Tid: 16:30 - 18:00
Sted: Frederikshavn Brydeklub, Hallen
Træner: Joni Hansen / Lucas Gyldendal Davidsen /
Geparderne er vores konkurrencebrydere på 9-15 år, som deltager i Cupstævner og DM. Fokus er rettet mod: Koordination, teknik/greb (Finkoordineringsstadiet og automatiseringsstadiet). "Brydekampen" spiller en central rolle. Vi arbejder konkret med situationer og teknikker i relation hertil. Vi målretter efter den aldersrelaterede udviklingstrappe: 2-4 ugentlige træninger, 75% læringsorienteret træninger og 25% resultatorienteret træninger. Vi har stort fokus på at skabe et trygt og lærerigt miljø, hvor kammeratskab, selvtillid og viljestyrke kan udvikles. En forudsætning for optagelse på holdet er, at bryderen har erhvervet teknikmærket, sølv eller vurderes umiddelbar trænbar hertil.
Tilmeldte: 4/15
Betalingsplan: 2 x Årligt 01.04, 01.10
Ratepris : 550 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram