Kære forældre

Hvor er det dejligt, at du engagerer dig i dit barns sport. Her på siden finder du lidt praktisk information. Har du spørgsmål, så hiv endelig fat i os fx efter træningen.

Først og fremmest: Følg med på Facebook

Vil du holde dig opdateret med hvad der sker i bryderklubben, så følg gerne vores Facebookside.

Vi opfordrer desuden forældre til at blive medlem af Facebook-gruppen, hvor den daglige kommunikation om hold og arrangementer foregår.


Brydning kræver ikke det vilde

Når man starter til brydning, kræver det ikke en masse udstyr. I starten er det fint med bare tæer, short og t-shirt. 

Det vigtigste udstyr er nok bryderstøvler, da de giver god støtte og stabilitet, når vi træner, og de er samtidig lette og åndbare. Herefter er der brydertrikot i rød og blå. Man skal gerne have begge farver, da man først inden kampen (til stævner og lignende) ved, om man skal være rød eller blå. Og så kan det være omvendt i næste kamp.

Ofte kan man finde brugt udstyr til salg i Facebook-gruppen.

Fokus på sammenhold

Selvom brydning er en enmandssport, så betyder sammenholdet rigtig meget i vores klub. Vi arbejder med, at man hjælper, respekterer og hepper på hinanden. Sammenhold er altid i fokus til vores arrangementer, hvor alle har det godt med hinanden. Alle leger og hygger sammen på tværs af alder og erfaring.

Hjælp fra forældre

Vi sætter rigtig stor pris på vores gruppe af forældre, som er virkelig søde til at hjælpe til med både store og små ting til arrangementer og lignende.
Vi forventer ikke, at man som forældre bidrager hele tiden - vi værdsætter al hjælp!

Ofte hjælper forældrene med kørsel af ungerne, oprydning, kagebagning, et nap i køkkenet, fjerne eller lægge madrasserne i hallen på plads. Det koordineres alt sammen via vores Facebookgruppe


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram