Klubmodul henter siden
Brydehold: Geparder
Geparderne | h5
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Geparderne er vores konkurrencebrydere på 9-15 år, som deltager i Cupstævner samt DM
Fokus er rettet mod: Koordination, teknik/greb (Finkoordineringsstadiet og automatiseringsstadiet). "Brydekampen" spiller en central rolle. Vi arbejder konkret med situationer og teknikker i relation hertil. Vi målretter efter den aldersrelaterede udviklingstrappe: 2-4 ugentlige træninger, 75% læringsorienteret træninger og 25% resultatorienteret træninger. Vi har stort fokus på at skabe et trygt og lærerigt miljø, hvor kammeratskab, selvtillid og viljestyrke kan udvikles.
En forudsætning for optagelse på holdet er, at bryderen har erhvervet teknikmærket, sølv eller vurderes umiddelbar trænbar hertil.
Læs mere
Geparderne er vores konkurrencebrydere på 9-15 år, som deltager i Cupstævner og DM. Fokus er rettet mod: Koordination, teknik/greb (Finkoordineringsstadiet og automatiseringsstadiet). "Brydekampen" spiller en central rolle. Vi arbejder konkret med situationer og teknikker i relation hertil. Vi målretter efter den aldersrelaterede udviklingstrappe: 2-4 ugentlige træninger, 75% læringsorienteret træninger og 25% resultatorienteret træninger. Vi har stort fokus på at skabe et trygt og lærerigt miljø, hvor kammeratskab, selvtillid og viljestyrke kan udvikles. En forudsætning for optagelse på holdet er, at bryderen har erhvervet teknikmærket, sølv eller vurderes umiddelbar trænbar hertil.
Tid/Sted
Mandag 19:00-20:30 Frederikshavn Brydeklub, Hallen Onsdag 19:00-20:30 Frederikshavn Brydeklub, Hallen Fredag 16:30-18:00 Frederikshavn Brydeklub, Hallen

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram