Brydehold: Løver

Info
Løverne er vores konkurrencebrydere på 6-9 år, som deltager i NB og Cupstævner. 
Fokus er rettet mod: Koordination, teknik/greb (Grovkoordineringsstadiet og automatiseringsstadiet). "Brydekampen" spiller en central rolle. Vi arbejder konkret med situationer og teknikker i relation hertil. Vi målretter efter den aldersrelaterede udviklingstrappe: 2 ugentlige træninger, 50% legeorienteret træninger og 50% læringsorienteret træninger. Dog kan ekstra træninger forekomme, i specifikke sammenhænge. Vi har stort fokus på at skabe et trygt og lærerigt miljø, hvor kammeratskab, selvtillid og viljestyrke kan udvikles.
En forudsætning for optagelse på holdet er at bryderen har erhvervet teknikmærket, bronze eller vurderes umiddelbar trænbar hertil. En forudsætning for deltagelse på holdet er, at bryderen har erhvervet teknikmærket, bronze - eller er vurderet umiddelbart trænbar hertil. 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

h4
Mandag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: Frederikshavn Brydeklub, Hallen
Onsdag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: Frederikshavn Brydeklub, Hallen
Træner: Joni Hansen / Lucas Gyldendal Davidsen /
Løverne er vores konkurrencebrydere på 6-9 år, som deltager i NB og Cupstævner. Fokus er rettet mod: Koordination, teknik/greb (Grovkoordineringsstadiet og automatiseringsstadiet). "Brydekampen" spiller en central rolle. Vi arbejder konkret med situationer og teknikker i relation hertil. Vi målretter efter den aldersrelaterede udviklingstrappe: 2 ugentlige træninger, 50% legeorienteret træninger og 50% læringsorienteret træninger. Dog kan ekstra træninger forekomme, i specifikke sammenhænge. Vi har stort fokus på at skabe et trygt og lærerigt miljø, hvor kammeratskab, selvtillid og viljestyrke kan udvikles. En forudsætning for optagelse på holdet er at bryderen har erhvervet teknikmærket, bronze eller vurderes umiddelbar trænbar hertil.
Tilmeldte: 14/15
Betalingsplan: 2 x Årligt 01.04, 01.10
Ratepris : 550 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram