Klubmodul henter siden
Brydehold: Løver
Løverne | h4
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Løverne er vores konkurrencebrydere på 6-9 år, som deltager i NB og Cupstævner. 
Fokus er rettet mod: Koordination, teknik/greb (Grovkoordineringsstadiet og automatiseringsstadiet). "Brydekampen" spiller en central rolle. Vi arbejder konkret med situationer og teknikker i relation hertil. Vi målretter efter den aldersrelaterede udviklingstrappe: 2 ugentlige træninger, 50% legeorienteret træninger og 50% læringsorienteret træninger. Dog kan ekstra træninger forekomme, i specifikke sammenhænge. Vi har stort fokus på at skabe et trygt og lærerigt miljø, hvor kammeratskab, selvtillid og viljestyrke kan udvikles.
En forudsætning for optagelse på holdet er at bryderen har erhvervet teknikmærket, bronze eller vurderes umiddelbar trænbar hertil. En forudsætning for deltagelse på holdet er, at bryderen har erhvervet teknikmærket, bronze - eller er vurderet umiddelbart trænbar hertil. 

Læs mere
Løverne er vores konkurrencebrydere på 6-9 år, som deltager i NB og Cupstævner. Fokus er rettet mod: Koordination, teknik/greb (Grovkoordineringsstadiet og automatiseringsstadiet). "Brydekampen" spiller en central rolle. Vi arbejder konkret med situationer og teknikker i relation hertil. Vi målretter efter den aldersrelaterede udviklingstrappe: 2 ugentlige træninger, 50% legeorienterede træninger og 50% læringsorienterede træninger. Dog kan ekstra træninger forekomme, i specifikke sammenhænge. Vi har stort fokus på at skabe et trygt og lærerigt miljø, hvor kammeratskab, selvtillid og viljestyrke kan udvikles. En forudsætning for optagelse på holdet er at bryderen har erhvervet teknikmærket, bronze eller vurderes umiddelbar trænbar hertil.
Tid/Sted
Mandag 18:00-19:00 Frederikshavn Brydeklub, Hallen Onsdag 18:00-19:00 Frederikshavn Brydeklub, Hallen
Pris fra nu, indtil 01.10.2024.
390,00 kr.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram