Brydehold: Bjørne

Info
Bjørnene er vores brydere på 9-15 år.
Fokus er rettet mod: Koordination, teknik/greb (Grovkoordineringsstadiet, finkoordineringsstadiet og automatiseringsstadiet) Vi målretter efter den aldersrelaterede udviklingstrappe: 2 ugentlige træninger 20% legeorienteret træning og 80% læringsorienteret træninger. Vi har stort fokus på at skabe et trygt og lærerigt miljø, hvor kammeratskab, selvtillid og viljestyrke kan udvikles.
Musikken er naturligvis et must i forhold til at skabe en god stemning.
Trænerne supplerer hinanden og målretter træningen i forhold til brydernes kompetencer.
Bjørnene bliver trænet til at kunne erhverve motorikmærket og evt. teknikmærket bronze. De vil blive tilbudt at deltage i NB stævner og enkelte Cupstævner.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Bjørneneh3
Mandag Tid: 17:00 - 18:00
Sted: Frederikshavn Brydeklub, Hallen
Onsdag Tid: 17:00 - 18:00
Sted: Frederikshavn Brydeklub, Hallen
Træner: Joni Hansen / Lucas Gyldendal Davidsen /
Bjørnene er vores brydere på 9-15 år. Fokus er rettet mod: Koordination, teknik/greb (Grovkoordineringsstadiet, finkoordineringsstadiet og automatiseringsstadiet) Vi målretter efter den aldersrelaterede udviklingstrappe: 2 ugentlige træninger 20% legeorienteret træning og 80% læringsorienteret træninger. Vi har stort fokus på at skabe et trygt og lærerigt miljø, hvor kammeratskab, selvtillid og viljestyrke kan udvikles. Musikken er naturligvis et must i forhold til at skabe en god stemning. Trænerne supplerer hinanden og målretter træningen i forhold til brydernes kompetencer. Bjørnene bliver trænet til at kunne erhverve motorikmærket og evt. teknikmærket bronze. De vil blive tilbudt at deltage i NB stævner og enkelte Cupstævner.
Holdnummer: h3
Tilmeldte: 7/20
Betalingsplan: 2 x Årligt 01.04, 01.10
Ratepris : 650 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram