Medhjælper team

Info
Medhjælperteam 
Hjælpsomme forældre, bedsteforældre mm. kan tilslutte sig denne gruppe. Gruppen assisterer ved arrangementer og andre opgaver, som brydeklubben skal varetage - det kan være alt fra kagebagning til flytning af madrasser.
Som belønning for de gode indsatser, overskud og hjælpsomhed bliver der lavet et festligt spise arrangement for medhjælperteamet. 
De 100 kr. som man paradoksalt betaler for at bidrage med sin arbejdsindsats, svarer til beløbet som passive medlemmer betaler. Det berettiger indflydelse i forbindelse med valg af bestyrelsesmedlemmer mm. 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

h8
Medhjælperteam Hjælpsomme forældre, bedsteforældre mm. kan tilslutte sig denne gruppe. Gruppen assisterer ved arrangementer og andre opgaver, som brydeklubben skal varetage - det kan være alt fra kagebagning til flytning af madrasser. Som belønning for de gode indsatser, overskud og hjælpsomhed bliver der lavet et festligt spise arrangement for medhjælperteamet. De 100 kr. som man paradoksalt betaler for at bidrage med sin arbejdsindsats, svarer til beløbet som passive medlemmer betaler. Det berettiger indflydelse i forbindelse med valg af bestyrelsesmedlemmer mm.
Tilmeldte: 27/80
Betalingsplan: 1 x Årligt 01.10
Ratepris : 99 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram