Klubmodul henter siden
Breddetræningssamling/Brydeskole November
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Dejligt, I viser interesse for Breddesamling/Brydeskole Frederikshavn 

Formålet med brydeskole er at rette fokus på bredden af brydere i Danmark. Det skal samtidig være en åben dør og nem adgang for de små klubber i landet, for at mødes og sparre med de øvrige klubber. Her skal det handle om, i fællesskab at motivere til klubtræningen og fællesskabsfølelsen. Der trænes jvf. aldersrelateret trænings koncept, og her bliver ikke stillet krav til specielt niveau for at deltage.

Sammen, gør vi det bedst!

Frederikshavn Brydeklub indbyder til brydeskolearrangement 4. gange årligt. Arrangementet er målrettet nye og urutinerede brydere i alderen 6 – 15 år, der ønsker lidt ekstra træning på et alment plan. Vi træner motorik, spring, koordination, kondition, styrke, teknik og greb. Vi vil i træningsforløbene også fokusere på øvelser og greb, relateret til Dansk Brydeforbunds teknikmærker. Herudover vil der naturligvis være indtænkt masser af kamplege, konkurrencer, samarbejdsøvelser og social hygge.

Arrangementet foregår i Atletcentret i Frederikshavn, over en weekend fra fredag – søndag. Overnatning og mad er inkluderet i prisen. Forældre er meget velkomne. Program uddeles ved ankomst. En bette dejlig ting: Alle brydere, som deltager i skolebrydningen, vil efter hvert forløb modtage en lille anerkendelse i form af medalje og Diplom - naturligvis relateret til de konkrete brydeskoleophold og træningspas ??

Trænerne i Frederikshavn er entusiastiske og klar til at give den fuld gas. Vi håber derfor at se en masse friske og glade piger og drenge fra hele Bryde-Danmark.

Praktisk Information - I skal medbringe:

Træningstøj, sko, sovepose, liggeunderlag, pude, toiletgrej og håndklæde. Der må gerne medbringes snacks. FFI sørger også for en del. Der vil også være mulighed for at handle, så lidt lommepenge kan medbringes.

Vigtigt: Medbring masser af ekstra t. shirt og undertøj. Vi har flere træningspas i løbet af samlingen, så tøjet bliver svedigt.

Brydere under 9 år skal ledsages af en voksen ved sengetid fra kl. 21.00.

 


Tilmeldte
15 /100
Tilmeldingsfrist
31.10.2021
Tidspunkt
05.11.2021 kl. 18.00 - 07.11.2021 kl. 13.00
Sted
Atletcentret Frederikshavn
Deltagende Brydere
Deltagende medrejsende
Total
Navne på deltagende Brydere*:
Deltagende medrejsende:

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle