Klubmodul henter siden
Årets Forældrefest - sååå gyseligt
Tilmeldingsfrist er overskredet

Gå ikke glip af årets Forældrefest - I år er temaet Halloween. Det bliver gyseligt, og det er ikke for børn!

Til jer fantastiske forældre og medhjælpere. Sidste år startede vi en tradition. Formålet var/er at styrke sammenholdet blandt forældre og medhjælpere i klubben. Det gjorde vi ved at lave noget ganske uformelt, sjovt og afslappende. Vi stablede simpelthen et hyggeligt arrangement på benene, med god mad, vin, øl og vand og det udviklede sig markant.

Inden aftenen var omme, var alle, på forunderligvis, nået til enighed om, at arrangementet skulle bevares, og det skulle tillægges et årligt transformerende tema. Temaet blev vedtaget ved afstemning. Nogen blev presset ud i at sætte deres stemme et bestemt sted, nogen var ude i bestikkelse, og andre havde et klart valg. Det var voldsomt og det blev kamp til stregen. Temaet blev Halloween.

Fredag den 13. oktober 2023 går det løs i Brydeklubben. Her vil vi foranstalte den vildeste Halloween fest - kun for voksne. Børn er overhovedet ikke velkommen. Det bliver simpelthen for uhyggeligt!

Festen starter allerede kl. 16.00, hvor vi mødes i Atletcentret til en lille velkomst. Ca. klokken 16.45 bliver der etableret transport til KNIVHOLT, hvorefter alt går totalt i SORT. Når vi er færdige med at muntre os der, så tager de overlevende tilbage til Atletcentret, hvor vi skal spise en lækker middag og hygge med musik, snak, og måske en lille dans eller brydekamp, alt efter stemning og temperament. Festen slutter i Atletcentret, senest klokken 02.00. Vagten lukker og slukker! 

Det koster 300 kr at deltage. Det er inklusiv lækkert mad, billetter til Knivholt og transport. Vi stiller lidt vin på bordene, og ellers er der mulighed for at købe øl, vand og vin til formidable priser. Ønsker man at nyde drinks eller lign. - dog indenfor lovens rammer, så medbringer man det selv.

Håber, at mange tør at deltage. Det bliver Uhyggeligt Sjovt.

Bedste hilsner fra Bestyrelsen ved FFI Brydning   


Tilmeldte
13 /200
Tilmeldingsfrist
04.10.2023
Tidspunkt
13.10.2023 kl. 16.00 - 13.10.2023 kl. 23.59
Sted
Atletcentret
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram